Lee Chapman neemt de prijs in ontvangst. Foto: PR
Lee Chapman neemt de prijs in ontvangst. Foto: PR (Foto: )

Lee Chapman ook in 2018 Nederlands beste golfprofessional

WINTERSWIJK - De 'beste golfprofessional van Nederland' is bekend. Het is golfprofessional Lee Chapman, verbonden aan de Winterswijkse Golf en Country club. Hij mag deze titel voor het tweede achtereenvolgende jaar dragen. Chapman kreeg
deze prijs op woensdag 30 januari uitgereikt tijdens het jaarlijkse Nationale Golf Congres bij 't Spant! in Bussum.

Lee Chapman is al 20 jaar verbonden aan de golfbaan en werd in 2005 al eens uitgeroepen tot 'Golfprofessional van het jaar'. Gevraagd naar zijn motivatie voor het vak zegt Chapman: "Mijn drive en passie is altijd geweest om een van de meest vooruit lopende golfprofessionals te zijn. Het werken als coach en het samenwerken met de leerlingen aan de verbetering van de golfswing gaven en geven mij meer voldoening dan zelf goed kunnen spelen."

De golfbaan in Winterswijk is nog steeds zijn thuisbasis en hier zijn twee ultra moderne fitting en teaching studio's gevestigd, uitgerust met de meest moderne en technologische trainingsapparatuur. Als Trackman University Master Professional weet Chapman als geen ander de geheimen van de golfswing te analyseren en met een gerichte training zijn leerlingen te coachen naar een hoge golfniveau.

Meer berichten