Eerste schop de grond in voor bouw magazijn en kantoor voor Prijshamer

WINTERSWIJK - Donderdagmorgen ging - officieel - de eerste schop de grond in voor de bouw van een magazijn en kantoor voor de webshop voor De Prijshamer op de hoek van de Koningsweg en Parallelweg. Of eigenlijk waren het twee schoppen, want de officiële handeling werd verricht door vader (en oprichter) Joop en zoon (en huidige eigenaar) Enrico Kock, van De Prijshamer aan de Kottenseweg.

Door Lydia ter Welle

Een select gezelschap van familie en vrienden van vader en zoon Kock, alsmede de bouwers van het bedrijfspand, keek toe en toostte met champagne op dit heuglijke moment.

Enrico Kock vertelt: "De eigenaar van het door ons gehuurde magazijn heeft de ruimte zelf nodig. Dus toen zijn we gaan kijken wat zakelijk gezien het best was. Of een ander magazijn huren, óf zelf bouwen. En voor dat laatste hebben we gekozen. We realiseren hier een magazijn van 1600 m2 voor onze winkel en voor de webwinkel, alsmede een kantoor voor de webshop. De hal moet er - als de weergoden meewerken - eind januari staan, eind februari is het kantoor klaar en in mei volgt dan de feestelijke opening." Op deze novemberdag waren de weergoden hen al goed gezind, want onder een stralend zonnetje kon de eerste schop de grond in en volgde de toost op een succesvolle bouw en een succesvolle verdere groei van De Prijshamer. Het feestelijke moment werd gevolgd door een lunch bij HCR Mondriaan.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten