Scapino Winterswijk open met nieuw concept

WINTERSWIJK - Een nieuw gezicht en nieuw concept voor Scapino! Scapino Winterswijk opende 3 mei de deuren van haar filiaal met het nieuwe logo en concept. De winkel is te vinden in het centrum van Winterswijk, aan de Wooldstraat.

Houten stellingen, lichte kleuren, heldere verlichting: de winkel laat een nieuw en ander Scapino zien. Op de voorgevel komt het nieuwe logo in stoere, rode letters. "We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl", zegt rayonmanager Leroy Wienholts. "De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het 'groter dan'-teken staat voor 'meer Scapino'. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!" De winkel is verbouwd volgens het nieuwe concept. Klanten zullen verrast worden en gaan een heel andere Scapino ervaren dan ze gewend zijn. De schoenen worden op model gepresenteerd, niet meer op maat. Wienholts: "De klant kan bij ons terecht voor schoenen, mode en sport voor het hele gezin."

Nieuwe uitstraling
De afgelopen twee maanden heeft Scapino ook in Roosendaal, Nijmegen, Bergen op Zoom en in Veenendaal een filiaal helemaal in nieuwe stijl geopend. Scapino is bezig met de doorvoering van haar nieuwe concept en huisstijl, de komende tijd zullen meer filialen openen met de nieuwe uitstraling. "Scapino geeft energie aan iedereen die zin heeft in het leven en een energieke levensstijl nastreeft, Scapino biedt schoenen en kleding die een optimale bewegingsvrijheid garanderen vanuit het Scapino uitgangspunt: meer kwaliteit voor minder."
De klant kan terecht in 167 filialen en in de webshop. Wienholts: "We werken met een grote groep betrokken medewerkers. Met veel enthousiasme, een tomeloze energie en geweldig veel plezier."

Historie
Scapino is een familiebedrijf opgericht door de familie Ziengs. Berend Ziengs (1920 – 2003), schoenmaker van beroep, begon in 1946 als winkelier en bouwde dit uit tot de succesvolle winkelformule Ziengs Schoenen. Daarnaast richtte Berend Ziengs een nieuwe winkelformule op genaamd Scapino, met als uitgangspunt: goede kinderschoenen, in grotere volumes, zodat ze voor iedereen betaalbaar werden. Henk Ziengs, eigenaar van Scapino, zet de oorspronkelijke missie van zijn vader en Scapino voort: goede schoenen voor iedereen betaalbaar maken.


Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten