Nut nodigt vrijwilligers uit op slotavond

WINTERSWIJK - De slotavond van het programma 2017-2018 van de Maatschappij tot Nut van 't Algemeen, departement Winterswijk, is weer een bijzondere. Voor de tweede maal komt het duo Ankie van der Meer en Nanne Kalma naar Winterswijk. Hun vorige voorstelling 'Pieter Poot in de nieuwe wereld' in theater Astoria was een groot succes. Nu komen ze met hun nieuwe voorstelling 'Vuur op de Zuidpunt' voor het Nut optreden. Het is een aangekleed liedjesprogramma met als thema's: eenzaamheid, hoop, vreugde, liefde, weemoed en humor.

Evenals vorig seizoen heeft het Nut, naast haar leden, weer vrijwilligers uitgenodigd van diverse organisaties, als waardering voor het werk dat zij verrichten. Vooraf en in de pauze wordt de bezoekers koffie/thee, een consumptie en enkele hapjes aangeboden.

De voorstelling is op donderdag 12 april om 20.00 uur in de theaterzaal van Boogie Woogie Cultuurcentrum aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom tegen betaling van tien euro per persoon. Graag vooraf opgave bij de secretaris van het Nut, Lineke Voltman, e-mail: nutwinterswijk@gmail.com of tel. 0543-515238.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden