Foto: Marion van Noord
Foto: Marion van Noord

IVN-activiteit: Kunst in en uit de natuur

WINTERSWIJK - IVN Oost Achterhoek biedt op zondag 25 februari vanaf 14.00 uur een nieuwe activiteit aan op een locatie in het buitengebied van Winterswijk. Het thema is: 'Wordt het nu eindelijk nog eens lente?!' Aanwezigen gaan dus op zoek naar het voorjaar. De locatie hoort men na aanmelding.

De natuur is zo mooi! Wie de dingen van heel dichtbij en anders bekijkt, ontdekt pas hoe prachtig alles is opgebouwd. Men kan zich in hoge mate verwonderen over de schoonheid van de natuur. Wat is er mooier voor een kind dan zich hierover te verbazen? Dit wordt dan ook geen wandeling die in het teken staat van kennis vergaren, maar van doen, beleven en 'anders kijken'. Deze middag is geschikt voor jong en oud en ook voor mensen die slecht ter been zijn. Er zullen doe-activiteiten worden aangeboden waar de deelnemers zelf uit mogen kiezen.

Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Dus wordt de locatie bekend gemaakt bij opgave. Voor opgave of informatie kan men contact opnemen met Marion van Noord, tel: 06-24199004, email: marinvannoord@kpn.nl.

reageer als eerste
Meer berichten