Een blik in Wuh, aan de Torenstraat. Foto: PR
Een blik in Wuh, aan de Torenstraat. Foto: PR

Mooie ontwikkelingen Winterswijkse Uitdaging

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Uitdaging en dus ook het Vrijwilligerspunt hebben het kerstdiner en het vuurwerk goed doorstaan. Een groot aantal ontwikkelingen zijn er momenteel in Wuh (spreek uit we) gaande.

Maandag 8 januari was de eerste gezamenlijke werkdag. Humanitas, de Klussendienst, Stichting Present, Schildersgroep West, de Speelgoedbank, Perron8, De Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt zijn de eerste vaste bewoners. Zij maken één of meerdere dagdelen gebruik van ruimtes. Momenteel zijn er nog enkele ruimtes beschikbaar. Stichtingen en verenigingen die ook graag vanuit deze centrale plek willen werken, kunnen zich aanmelden via info@winterswijkseuitdaging.nl.

Wat het vrijwilligerspunt betreft zijn er van maandag tot en met donderdag inloopspreekuren. Elke ochtend zijn er van 09.00 tot 12.00 uur één of meerdere coördinatoren aanwezig, Binnen lopen kan dus altijd.

Vacatures
Het AZC is op zoek naar vrijwilligers die op diverse tijden iets voor en met mensen en kinderen van het AZC willen doen. Zo is men voor de woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur op zoek naar twee vrijwilligers voor kinderactiviteiten. Daarnaast zoekt men voor de vrijdag van 15.00 tot 16.30 uur een vrijwilliger voor de meidengroep. Contactpersoon: Ramona van Mersbergen-Fles, e-mail: ramonavanmersbergen-fles@coa.nl.

Villa Mondriaan
Men zoekt een beheerder. Beheerders zijn verantwoordelijk voor diverse facilitaire zaken. Een beheerder zorgt dat het museum iedere dag wordt geopend en gesloten en dat het museum in een goede staat is. De dienstdoende beheerder draagt de sleutelbos van Villa Mondriaan en is gedurende de dag oproepbaar ter ondersteuning van het museum. De beheerder coördineert onderhoud en ziet toe op orde, netheid en veiligheid in het museum. Beheerders zijn het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten, storingen, klachten en dergelijke. Contactpersoon: Judith Kadee, tel. 0543 515400, e-mail: info@villamondriaan.nl.

Stichting 4hetleven
De locatiecoördinator van stichting 4hetleven Achterhoek-Oost verricht onder begeleiding van de regiocoördinator diverse werkzaamheden ten behoeve van het goed verlopen van de culturele evenementen voor ouderen uit regio Achterhoek-Oost, Voor nadere informatie kunt u terecht bij Brigitte Rasing van stichting 4hetleven, tel. 0643 060435, e-mail: birgitte@4hetleven.nl; website organisatie: www.4hetleven.nl.

reageer als eerste
Meer berichten