De tocht voert door de omgeving van Winterswijk. Foto: PR
De tocht voert door de omgeving van Winterswijk. Foto: PR

Profile Winterswijk MTB Tocht

WINTERSWIJK - Op zondag 4 februari wordt de Profile Winterswijk MTB Tocht gereden. Voor de tocht van FTC Wenters, over 35, 45 of 55 km kan men starten tussen 08.30 en 10.00 uur, vanaf het clubgebouw aan de Huininkmaat 1. De basisroute van 55 km loopt rondom Winterswijk en kan op verschillende plaatsen worden afgekort.

De route zal via bospaden, zandwegen en technische trails de buurtschappen Woold, Kotten en de Brinkheurne aan doen. Halverwege de tocht is een pauzeplek ingericht bij Camping De Italiaanse Meren te Kotten. Daar kan men genieten van soep, limonade en een versnapering. Clubsponsor Profile Winterswijk zal tevens aanwezig zijn om vakkundig technische service te verlenen bij pech. Na afloop en kan men in het clubgebouw van FTC Wenters napraten onder het genot van een drankje en ambachtelijke erwtensoep terwijl de fiets staat te drogen na het schoonspuiten bij de wasplaats. Deelname aan deze tocht kost zes euro (NTFU-leden vijf euro) en dit is inclusief een kop soep.

De tocht zal grotendeels over particulier eigendom gaan waar de organisatie eenmalig voor deze datum toestemming voor heeft gekregen. De organisatie rekent op ieders medewerking om deze fantastische tocht ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren en deze eenmalige toestemming te respecteren.

reageer als eerste
Meer berichten