Opbrengst collecte

WINTERSWIJK - Met de collecte van Fonds Verstandelijk Gehandicapten is in Winterswijk € 1.407,36 opgehaald. De opbrengst is opgehaald door zo'n twintig vrijwilligers, waaronder vrijwilligers van 't Stekkie, vrijetijdsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking in Winterswijk. Van de opbrengst mag 't Stekkie de helft behouden. Dat zal worden besteed aan de wekelijkse activiteiten en het aanschaffen van muziekinstrumenten voor de muziekgroep.

Met het andere deel van opbrengst worden landelijke en lokale projecten gefinancierd die het leven van mensen met een verstandelijke beperking veraangenamen en hun wereld vergroten. Fonds Verstandelijk Gehandicapten wil dat deze mensen kunnen meedoen in de maatschappij. Er gaat geld naar initiatieven zoals de aanschaf van een duo-fiets voor een zorgboerderij, het organiseren van theater- en schildercursussen op maat en aangepast speelmaterialen voor kinderen met een beperking. Het Fonds draagt ook bij aan werkweken, vakanties of een aangepaste schoolreis om zo mensen met een verstandelijke beperking ongedwongen te laten genieten.

Op de website www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl kan online gedoneerd worden.

Wie volgend jaar ook wil helpen bij de collecte, kan contact opnemen met Theo Tetelepta, lokale coördinator Collecte Fonds Verstandelijk Gehandicapten, tel. 06 – 150 93 483 of e-mail stekkie.winterswijk@gmail.com.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>