Glenn van 't Hooft, initiatiefnemer van Infinity VR. Foto: PR
Glenn van 't Hooft, initiatiefnemer van Infinity VR. Foto: PR

Infinity VR houdt open dag

WINTERSWIJK - Infinity VR aan de Elisabethgaarde 2A is een 'virtual reality'-escaperoom. Op zaterdag 23 september is er open huis bij Infinity VR, van 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur.

Initiatiefnemer Glenn van 't Hooft vertelt: "Je kunt een game naar keuze reserveren. Er is een breed assortiment, waarin voor iedereen wel iets van zijn gading is te vinden. Men kan met maximaal vier personen te gelijk terecht in de VR-room. Er is dan één VR-bril beschikbaar, en de overige deelnemers beleven het spel mee via de tv, en kunnen de speler met VR-bril helpen de puzzels op te lossen. Door de VR-bril lijkt het allemaal zeer realistisch."

Boeken is mogelijk voor periodes van een uur of langer. Daarbij krijgen de bezoekers een flesje fris en een zakje chips inbegrepen. Reserveren is mogelijk via de website.


www.infinity-vr.nl

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>