Michel te Kamp (links) en Daan Moester bij de nieuwe Fiat-modellen. Foto: Lydia ter Welle
Michel te Kamp (links) en Daan Moester bij de nieuwe Fiat-modellen. Foto: Lydia ter Welle

Mooie auto's op Paasshow bij Winkelhorst

Algemeen

WINTERSWIJK – Bij Auto Winkelhorst aan de Vreehorstweg in Winterswijk is op tweede paasdag, 17 april, van 10.00 tot 17.00 uur een grote Paasshow. Liefhebbers van mooie auto's zijn dan welkom in de showroom, om te kijken, zich te laten voorlichten, en wellicht om te profiteren van diverse aantrekkelijke aanbiedingen.

Autobedrijf Winkelhorst heeft als dealer van Fiat en Mazda natuurlijk de nieuwste modellen van deze merken in de showroom. Daarbij vallen de nieuwe Fiat Tipo Stationwagon op en bijvoorbeeld ook de Fiat 500 X. "De Tipo Stationwagon is net als de 500 X een mooi vormgegeven en complete auto. De nieuwe Tipo Station is er al vanaf 19.995 euro. Mooi geprijsd dus, en tijdens de Paasshow hanteren we ook nog extra inruilkortingen. Gewoon de moeite waard om eens te komen kijken", aldus Michel te Kamp.

Van Mazda staan bijvoorbeeld het 2017-type van de CX-3 en de 2 klaar om bewonderd te worden. "Van de CX-5 GT-M Line, in beperkte oplage verkrijgbaar, komt in mei een nieuwe versie, maar de uitloop van de huidige versie is ook niet te versmaden. Kortom, alle reden om eens langs te komen in de showroom", nodigt het team van Mazda uit. Tijdens de Paasshow zijn er niet alleen vele nieuwe modellen te bewonderen, ook de voorraad van ruim tachtig occasions omvat vele aantrekkelijk geprijsde auto's, van bijna nieuw tot iets minder jong.

Op deze Paasshow geven de vertrouwde verkoopgezichten van Autobedrijf Winkelhorst, Gerben Driessen en Michel te Kamp, graag alle informatie. Zij hebben het team versterkt met Daan Moester, junior verkoopadviseur. "Het was gewoon nodig om het team uit te breiden, vanwege de toenemende drukte in de zaak", vertelt Michel te Kamp. "Samen begroeten we iedereen graag op de Paasshow, en natuurlijk ook op een ander moment. Loop gerust eens binnen!"

De Paasshow van Winkelhorst Winterswijk op tweede paasdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.


www.auto-winkelhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant