Hobbybeurs in gebouw Juliana

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zaterdag 22 oktober vindt de jaarlijkse hobbybeurs georganiseerd door Maria van Eerden plaats, ditmaal in het verenigingsgebouw Juliana in het Woold.

Er zijn vele nieuwe hobbyisten aanwezig. Voor een workshop zeepketting maken kan men terecht bij Ingrid Houwer uit Dinxperlo, die ook een mooie collectie zelfgemaakte zeepjes heeft voor een geschenk. Er is zelfgemaakte advocaat om te proeven, versierde klompen en geurwax. Breien is erg in opkomst: op de beurs zijn sjaals, poncho's en allerlei leuke creatieve idee├źn te zien. Ingrid Houben is er met haar mozaieken, waarin ook zij een workshop geeft, en groendecoraties. Er zijn kraamcadeautjes en de warmtezakken, gevuld met tarwe, zijn te koop, goed bij gewrichtspijnen en lekker voor de winterdag. Verder zijn er antroposofische poppen, zijden sjaals bewerkt met polytex, textielverharder, en nog veel meer.
De beurs in het verenigingsgebouw Juliana is open van 10.00 tot 17.00 uur. De entree kost 1.50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant