Afbeelding
logo smd

Open Winters-wijkse kampioen-schappen tafeltennis

WINTERSWIJK - Zaterdag 10 juni houdt tafeltennisvereniging SMD Winterswijk het jaarlijkse open kampioenschappen tafeltennis. De dag begint rond 10.00 uur met de kwalificatie poulefase. Het mooie aan deze poulefase is dat iedereen doorgaat. Vervolgens worden de deelnemers aan de hand van deze poulefase ingedeeld in een A,B of C-Klasse. 

In deze poulefase strijd elke deelnemer voor een plek in de knock-out fase in desbetreffende klasse. Zo kent uiteindelijk elke klasse een winnaar. De knock-out fase zal plaatsvinden rond 15.00 uur. Waarin uitsluitend rond 16.30 uur de finales beginnen.

Rond 13.00 uur wordt er ook een dubbeltoernooi georganiseerd waarin spelers van verschillende niveaus aan elkaar gekoppeld worden. Het mooie aan dit toernooi is dat er nooit een favoriet is, dit blijkt uit het verleden. Zo heeft er nog nooit iemand de titel van het dubbeltoernooi weten te prolongeren.

Aansluitend aan het toernooi zal er ook een compleet verzorgde barbecue plaatsvinden onder het genot van een paar drankjes.
Wie mee wil doen, is welkom. De kosten van het toernooi zijn 5 euro (inclusief middaglunch). Wie mee wil doen aan de barbecue betaalt daarvoor 10 euro. Aanmelden kan eenvoudig via het emailadres: pnco@hotmail.com, vermeld hierin even leeftijd en waaraan je wilt meedoen.