Rotary Haringparty 2023

WINTERSWIJK – Op 16 juni houden Rotary Achterhoek-Oost en Rotary Winterswijk de jaarlijkse Haringparty, een gezamenlijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de Achterhoek. Er wordt geld ingezameld ten behoeve van armoedebestrijding in de Oost-Achterhoek met als specifieke doel de Vakantiebank. Het streven van de organisatie is om op zijn minst tien gezinnen een welverdiende en volledig verzorgde vakantie aan te kunnen bieden op een Achterhoekse camping. 

Veiling en loterij
De Haringparty is een mooie gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers en nieuwe contacten te leggen. Daarbij kan genoten worden van Hollandse Nieuwe, de sfeervolle ambiance van het Strandbad en diverse tapas. Het eerste vaatje haring zal worden geveild en tevens vindt er een loterij plaats, waar mooie prijzen te winnen zijn. Ook deze opbrengsten zijn bestemd voor de Vakantiebank.

Hans Biesheuvel
Het openingswoord wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan ondernemer en investeerder Hans Biesheuvel, oud-voorzitter van MKB-Nederland en momenteel voorman van ONL voor ondernemers.

Kaarten 
De kosten voor losse entreekaarten zijn 50,00 euro per stuk. Deze kaarten zijn verkrijgbaar via Theater de Storm.

Tijd en plaats
De zevende editie van de Haringparty vindt plaats bij LEV by Mike (het Strandbad), Badweg 4 in Winterswijk op vrijdag 16 juni 2022 van 16.30 uur tot 19.30 uur.