Aalbrinkhoeve event

WINTERSWIJK - Op zaterdag 27 mei vindt voor de tweede keer het Aalbrinkhoeve event plaats bij de Aalbrinkhoeve, Aalbrinkstegge 1 in Winterswijk Kotten. De toegang is gratis. Om 11.00 uur gaat het event van start. Er is een dagvullend programma dat leuk is voor jong en oud.

In de ochtend zal Marjon Mentink Aarnink een show komen geven met haar hond,waarmee ze zich geplaatst heeft voor de Wereldkampioenschappen. Verder is er meerdere malen een carrousel show waar bij zes ruiters met hun paarden ingewikkelde figuren rijden. Ook is er een demonstratie over grondwerk. De bekende voltige amazones van de Aalbrinkhoeve vertonen hun gymnastische kunsten te paard.

Ook de Stichting Paardrijden voor gehandicapten is aanwezig met een stand waar bezoekers meer informatie kunnen vinden over hun activiteiten.

Tenslotte zijn er mogelijkheden voor ponyritjes, kunnen kinderen zich laten schminken en is er een springkussen aanwezig.
Naast alle shows is er een loterij met mooie prijzen, is er gedacht aan een hapje en drankje en zijn er diverse stands met paardenspullen en streekproducten