Mooie muziek, heerlijke hapjes en een speciaal ‘toetje’ in de vorm van de topband Curls on Fire. Foto: PR
Mooie muziek, heerlijke hapjes en een speciaal ‘toetje’ in de vorm van de topband Curls on Fire. Foto: PR

Concordia helemaal Betoeterd met afterparty van Curls on Fire

Muziek

KOTTEN - Het harmonieorkest van muziekvereniging Concordia Kotten heeft op zaterdag 3 juni wederom een bijzonder evenement op stapel staan, waarbij ook de smaakpapillen getest kunnen worden. Onder het motto Betoeterd serveert het harmonieorkest smaakvolle muziekwerken, afgewisseld met een keur aan gastronomische hapjes en gerechtjes. 

Onder leiding van Henk-Jan Heijnen speelt het orkest een mix van lichte muziek, zoals Concerto d’ Amore van Jacob de Haan, de beroemde pasodoble La Primitiva van Jef Penders en Jungle Fantasy van Naohiro Iwai, maar ook de grootste hits van Queen en Coldplay komen voorbij.

Dan volgt rond 21.00 uur - als speciaal ‘toetje toe’ - een grandioze feestavond met topmuziek van de band Curls on Fire. Deze formatie bestaat uit zes gedreven muzikanten uit de Achterhoek die al ruim tien jaar op elkaar zijn ingespeeld. Meike Ubbink, bekend van The Voice of Holland, is de nieuwe zangeres. Met groot enthousiasme zet deze band op elk evenement een geweldige show neer. Kortom, een dinerconcert én een afterparty met alles erop en eraan.

De zaal van verenigingsgebouw Wilhelmina in Kotten gaat op zaterdag 3 juni open om 18.00 uur, aanvang om 18.30 uur. Wie deel wil nemen aan het diner dient tickets te reserveren via Marlies ter Maat, tel/app: 06-28108433 of mail: marliestermaat@live.com. Zij kan ook meer informatie verstrekken over de kosten voor het diner. Wie alleen de feestavond (vanaf 21.00 uur) wil bezoeken betaalt 10 euro.