Bezoekers Mañana Mañana wandelen met Tim Knol

ACHTERHOEK - Tim Knol, één van de twintig nieuw aangekondigde acts van Mañana Mañana, staat tijdens de editie van 2023 niet alleen als muzikant op het festival. De singer-songwriter trekt dit jaar een stevig paar wandelschoenen aan en neemt festivalbezoekers mee op een persoonlijke en muzikale wandeltocht. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni kan een selecte groep tickethouders zich aansluiten bij hem en De Wandelclub voor een mooie voettocht rondom het festivalterrein van landgoed Oolde in Laren.

Tim Knol, singer-songwriter en Nederlands coolste wandelaar ooit, beweegt zich tijdens de komende editie van Mañana Mañana in verschillende gedaantes over het festivalterrein in Laren. Festivalbezoekers kunnen op vrijdag en zaterdag van het festival genieten van zijn muziek, maar ook samen met hem stevig de pas erin houden tijdens een wandeling door de omgeving van landgoed Oolde. Tijdens corona, toen iedereen maar ommetjes maakte om er even uit te komen, richtte Tim samen met platenmaatschappij Excelsior Recordings zijn Wandelclub op: samen wandelen en onderweg luisteren naar muziek. De tocht wordt daarna muzikaal afgesloten op het festivalterrein. Binnenkort kunnen liefhebbers zich via de website van Mañana Mañana opgeven voor deze wandeltocht. Hiervoor moeten de deelnemers wel in het bezit zijn van een geldig ticket.

Bezoekers kunnen via de website mananamanana.eu het programma checken en direct kaarten bestellen voor de dagen waarop hun favoriete bands spelen. Er zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar. Zo zijn er onder meer Dagkaarten, Campingkaarten en Camper-/Caravankaarten. Dagkaarten kosten dit jaar 37,50 euro, Campingkaarten 125 euro en Camper-/Caravankaarten 155 euro. Kaarten zijn te koop via mananamanana.eu/tickets/.