Inschrijving Colubris Recreatief Voetbaltoernooi geopend

Inschrijven in vier categorieën: Recreatief, Bedrijven, Dames en Overige

WINTERSWIJK - FC Winterswijk houdt in 2023 voor de 41e keer het Colubris Recreatieve Voetbaltoernooi voor vriendengroepen, cafés, bedrijven, jongerenclubs, families, etc. Het toernooi is in de eerste plaats bekend om zijn gezelligheid, vooral na afloop tijdens de zogenaamde derde helft.

Het toernooi zal gespreid over twee weken worden gespeeld. Er wordt gespeeld in vier afdelingen: Recreatief, Bedrijven, Dames en Overige. De wedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld en de twee natuurgrasvelden.
De speeldata zijn: voorrondes: woensdag 7 juni en donderdag 8 juni. Finales: woensdag 14 juni en donderdag 18 juni.  

Regels   
Inschrijfregels: De kandidaat-deelnemers kunnen alleen inschrijven voor het toernooi, waarna de organisatie de teams verdeeld over de 4 afdelingen.
‘Recreatief’ is echt recreatief, d.w.z. maximaal 3 actieve voetballers, zijnde geen 1e elftalspelers.
Bedrijven worden zoveel mogelijk in de afdeling ‘Bedrijven’ ingedeeld.
De resterende teams spelen in de afdeling ‘Overige’ en de dames, dat spreekt voor zich, in de afdeling ‘Dames’. Voor de afdelingen Bedrijven, Overige en Dames gelden geen beperkingen, qua actieve –en 1e elftal spelers.

Aanmelden en informatie
Dus vrienden, vriendinnen, teamgenoten of bedrijven die mee willend doen aan dit toernooi, vraag informatie en/of inschrijfformulieren aan bij: Marco ter Haar, via: info@fcwinterswijk.nl.