Vacatures voor vrijwilligers

WINTERSWJK - Voor meer info over vrijwilligerswerk en of vrijwilligersvacatures kan men terecht op www.vpwinterswijk.nl, of loop binnen bij  BoogieWoogie van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 12 uur, Roelvinkstraat 2 tel. 0543–200026.

COC Twente-Achterhoek houdt maandelijks in Lichtenvoorde een bijeenkomst voor lhbt+'ers van 18 jaar en ouder. Elke eerste vrijdagavond van de maand komt men samen om gezellig te kletsen en vaak een leuke activiteit te doen. De begeleiders organiseren deze activiteiten en zijn aanspreekpunt voor de deelnemers. Ook zorgen zij voor zichtbaarheid van nieuwe deelnemers. Graag wil men nieuwe begeleiders bij de bijeenkomst betrekken, zodat niet iedereen elke maand aanwezig hoeft te zijn.
Naast deze begeleiders is men op zoek naar een persoon die het gezellige Jong&Out team komt versterken! Jong&Out Achterhoek is een maandelijkse bijeenkomst in Winterswijk voor lhbt+-jongeren van 12 t/m 18 jaar. Elke tweede zondag van de maand komt men samen om een leuke activiteit te doen. Vaak komen daardoor ook gesprekken over ervaringen uit het dagelijks leven met betrekking tot de seksuele- en genderidentiteit van de jongeren op gang. De begeleiders organiseren, in overleg met de jongeren, de activiteiten. Men staat altijd open voor een gesprek. Ook weten de begeleiders, door de ervaring welke zij inmiddels opgebouwd hebben, de weg naar professionele ondersteuning te vinden. De groep heeft meerdere begeleiders, hetgeen betekent dat je niet elke maand aanwezig hoeft te zijn. Ben je 21 jaar of ouder? Wil je samen met anderen je sterk maken voor acceptatie van seksuele- en genderdiversiteit en het team komen versterken? Dan komt Chris Rougoor graag met jou in contact: chris.rougoor@coctwenteachterhoek.nl.

Dansmiddag
Al langere tijd zijn er bij het Vrijwilligerspunt vragen voor de organisatie van een dansmiddag. Deze dansmiddagen met een liveband, zijn bestemd voor ouderen die graag willen stijldansen. Helaas heeft het Vrijwilligerspunt nog geen ouderenorganisatie kunnen vinden die de organisatie voor een dergelijke middag op zich wil nemen. De organisatie loopt geen financieel risico. Wil jij of jouw organisatie deze middagen organiseren meld je dan aan bij het Vrijwilligerspunt. info@vpwinterswijk.nl of bel met 0653 209718