't Pluumke'67 jeugd 1 zonder punten naar huis

WINTERSWIJK - Zondagmorgen vertrok Team J1 van badmintonvereniging 't Pluumke'67 naar Doesburg (de nummer één in de poule). Als eerste werden de dubbels gespeeld, door Amanda van der Veen en Josefine Frolova en Milan van Dijk en Lars Teekman. De dames wonnen de eerste set, maar de heren niet. Uiteindelijk verloren de heren in twee sets. De dames verloren de tweede set en via een spannende derde set (21-18) verliezen ze net. Bij de enkels verloor Lars zijn eerste set en Milan ook. Lars bleef in de tweede goed bij maar veloor met 24-22. Milan won eveneens niet, net zoals Josefine. Amanda verloor de eerste maar won de tweede. In de derde kwam ze ver achter maar knokte zich nog goed terug. Helaas net een paar puntjes te kort: 21-13. De mixen gingen beide verloren en dus gingen er nul punten mee terug naar Winterswijk. 

Team 1 moest de wedstrijd uit tegen Icarus 1 spelen zonder de ziek geworden Vera Prinsen. Hierdoor gingen er al 3 punten naar de tegenstanders omdat een drietal partijen niet gespeeld kon worden. Uiteindelijk verloren ze met 5-3.
Team 2 maakte er een spannende 4-4 van tegen Trefzeker 2 en team 3 verstevigd de koppositie door te winnen van Varsseveld 2.