Spectaculair laatste Vuurfestival

MEDDO – Het was even spannend, maar de laatste editie van het VuurFestival gaat op zaterdag 8 en zondag 9 april definitief door. Met op zondag twee grote tenten, een groot paasvuur met mega show er om heen en een uitgebreid kinderprogramma. De organisatie wil voor deze ‘Grote Finale’ extra uitpakken.

Op zaterdagavond begint het programma voor iedereen vanaf 16 jaar. In één grote feesttent staan niemand minder dan dj's La Fuente & PartySquad, maar ook Henk Wijngaard (met gas in de pijp) zal zijn opwachting maken. Zo is er voor ieder iets wils.
Op zondag is het terrein aan de Wesselinkweg vanaf 19.00 uur open voor het kindervermaak. De zondag is traditiegetrouw de familiedag met het grote paasvuur. "We zullen er dit jaar een heuse ‘grote finale' omheen bouwen: een mega show waarbij we waardig afscheid nemen van het traditionele paasvuur. Na deze editie stopt het voor ons. Het wordt een speciaal moment”, aldus de organisatie. Na het ontsteken om 21.00 uur barst het programma in twee mega tenten los met onder andere Feest DJ Ruud, Freddy Moreira en Outsiders om het evenement waardig te sluiten.

De kaartverkoop start donderdag 26 januari om 19.00 uur via www.vuurfestival.nl. Er zijn slechts enkele Early-bird tickets beschikbaar. Wees er snel bij, adviseert de organisatie.