Paul Jonah en de Smooth Operators | Foto: PR

Paul Jonah en de Smooth Operators | Foto: PR

Lezingen, exposities en muziek in de Koppelkerk

BREDEVOORT - Op vrijdagavond 27 januari komt de Iraans-Nederlandse schrijfster Sholeh Rezazadeh naar de Koppelkerk in Bredevoort. De lezing begin om 20 uur. Haar debuutroman ‘De hemel is altijd paars’ is een poëtische roman over liefde, verlangen, herinneringen en over de vraag of je de ander ooit echt kunt kennen. Centraal in het verhaal staat een jonge Iraanse vrouw die nog maar kort in Nederland woont en worstelt om een nieuw leven op te bouwen. Het boek ‘De hemel is altijd paars’ geeft de lezer een kijkje in het perspectief van een Iraanse vrouw in Nederland.
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 7,50 euro, exclusief servicekosten te koop via de website. In de pauze van de lezing is er de mogelijkheid om boeken te kopen en te laten signeren door de schrijfster.

Expositie ‘Woord in beeld’ 
Van kleurrijke en fantasierijke dierenverhalen tot aan zwart-wit gedetailleerde ontdekkingstochten. Van 27 januari tot en met 2 april is er een breed scala aan (kinderboeken)illustraties te zien in de Koppelkerk in Bredevoort. Landelijk bekende én wereldberoemde illustratoren vertellen hun eigen verhaal of dat van een ander met beelden. Ieder op zijn eigen en kenmerkende manier.

Tiki Tangelder exposeert ‘Glanzend lijfgoed’
Met het project ‘Glanzend lijfgoed’ laat kunstenaar Tiki Tangelder uit Winterswijk de schoonheid van het alledaagse zien. Haar tekeningen, foto’s, teksten en keramische werken zijn van 27 januari tot en met 5 maart te zien in de bovenzaal van de Koppelkerk in Bredevoort.

Koppelsessie met Paul Jonah en de Smooth Operators
Op 29 januari trapt Paul Jonah de eerste koppelsessie van 2023 af samen met de akoestische band de Smooth Operators. In het intieme boekencafé van de Koppelkerk in Bredevoort zullen ze zowel eigen nummers als covers spelen.

Smooth Operators
Tijdens de koppelsessie treedt Paul Jonah op samen met de akoestische band de ‘Smooth Operators’. De band bestaat uit de vrienden Robbin Delsink (cajon), Menno Esmeijer (gitaar) en Irada Delsink (zang). Alle vier delen een passie voor goede muziek en willen met hun band een relaxte sfeer creëren.

Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het boekencafé van de Koppelkerk. De laagdrempelige, kleine concerten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar elke maand af.
De middag duurt van 15.00 tot 17.00 uur en de entree bestaat uit een vrije gift.


www.koppelkerk.nl

Sholeh Rezazadeh.
Foto: Frank Ruiter