Pubquiz JCI Oost-Achterhoek

OOST-ACHTERHOEK - JCI Oost-Achterhoek, beter bekend als de Junior Kamer, houdt ook in het najaar weer de JCI Pubquiz met uitdagende vragen in verschillende categorieën. Op vrijdag 25 november is iedereen welkom bij Restaurant De Zwaan in Winterswijk. 

Vanaf 20.00 uur zijn teams van maximaal vijf personen welkom. De JCI Pubquiz start om 20.30 uur. Teams bestaande uit collega's, vrienden, bekenden of familie mogen hun hersenen laten kraken over verschillende Pubquiz vragen waarbij het ook om gezelligheid draait. De kosten voor deelname 10 euro per persoon. Deelnemers kunnen die avond contant betalen.
Vanwege de beperkte ruimte is het nodig om vooraf aan te melden. MAil de naam van het team en de teamleden naar: inschrijven@jcioa.nl.

Over JCI
JCI Oost-Achterhoek is een groep jonge, ondernemende en enthousiaste mensen uit de gemeentes Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten die zich als vereniging richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven.

Goede doelen
De Junior Kamer ondersteunt jaarlijkse verschillende goede doelen in de regio. Afgelopen voorjaar hebben zij speelgoed geschonken voor de kinderkamer van de Vredense Hof, de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in Winterswijk. Ook hebben werd afgelopen zomer een bedrag geschonken  aan stichting het Wentholtpark in Lichtenvoorde. Dat geld was bestemd voor nieuwe dierenverblijven.