Helma en Cristy tijdens hun dames dubbel. Foto: Eric Stemerdink
Helma en Cristy tijdens hun dames dubbel. Foto: Eric Stemerdink Eric Stemerdink

Team 3 van ’t Pluumke ’67 doet goede zaken

Sport

WINTERSWIJK - Afgelopen vrijdag en zondag heeft Team 3 van ’t Pluumke ’67 goede zaken gedaan door twee uitwedstrijden met 3-5 te winnen. 

De eerste wedstrijd was tegen BC Flits 9 in Wierden. Na een slechte heren dubbel van Rudi Joling en Eric Stemerdink werd de damesdubbel door Cristy Veedor en invaller Helma Stemerdink gewonnen.
De enkelpartijen gingen ook gelijk op met als gevolg dat voor aanvang van de mixpartijen de stand 3-3 gelijk was. De beide mixpartijen werden zwaar bevochten en gewonnen in 3 sets.

Zondag werd de uitwedstrijd tegen ’t Pluumpje 3 in Eerbeek gespeeld. Ook hier ging het tot aan de mixen gelijk op. Deze dag waren de heren de eerste drie wedstrijden te sterk. Rudi Joling en Ronnie Steijlen wonnen de herendubbel in 2 sets net als de enkelpartijen van Ronnie en Eric Stemerdink.
Beide mixpartijen werden deze dag in 2 sets gewonnen. Waarbij Cristy Veedor en Rudi Joling in 2 sets met 22-24 en 18-21 wonnen en Leonie van Ekelenburg en Eric Stemerdink ook in 2 sets met 13-21 en 19-21 wonnen.

Op zaterdag 19 november speelde het eerste team van ’t Pluumke’67 uit tegen Ubc 2 uit Ulft.

Hier ging het de Pluumke’67 spelers niet zo goed af want alleen Niek Cornelissen won zijn heren enkelspel. De rest ging verloren en ging dit eerste team met een 7-1 nederlaag terug naar Winterswijk.

Het tweede team van ’t Pluumke’67 kwam afgelopen zondag ook in actie tegen een team van ’t Pluumpje in Eerbeek. Invalster Erenda Kruisselbrink deed goede zaken door 2 punten binnen te slepen.

De eindstand werd hier 4-4.

Het eerste jeugdteam van ’t Pluumke’67 deed uit goede zaken in Varsseveld en wonnen hier met 0-8.