‘Grijs Gedraaid’ wordt geopend met muziek van Marcel van Veenendaal en Kamerata. Marcel van Veenendaal zingt bekende nummers. Foto: PR DE Storm
‘Grijs Gedraaid’ wordt geopend met muziek van Marcel van Veenendaal en Kamerata. Marcel van Veenendaal zingt bekende nummers. Foto: PR DE Storm

‘Grijs Gedraaid’ zorgt voor goed gevoel in decembermaand

Algemeen

WINTERSWIJK - In de wintermaanden, waarbij de nadruk ligt op ‘gezellig samen zijn’ en ‘zorgen voor elkaar’, is het extra belangrijk om stil te staan bij de oudere generatie. Met ‘Grijs Gedraaid | Genieten voor Generaties’ biedt theater Theater De Storm op 6 december aanstaande een unieke voorstelling aan voor jong mét oud. Met muziek van orkest Kamerata Zuid en Marcel van Veenendaal (bekend van DI-RECT) bewegen vanuit de theaterstoel en samen herinneringen ophalen aan muziek van toen. Na afloop is er in de foyer ruimte voor ontmoeting met lokale organisaties die zich inzetten voor ouderen.

In december zijn we ‘samen’
Voor jongeren is het haast maandelijkse kost: naar een concert gaan. Voor veel ouderen is dit echter geen vanzelfsprekendheid. Zeker in de maand december, waarbij de nadruk ligt op ‘gezellig samen zijn’ en ‘zorgen voor elkaar’ is het extra belangrijk om stil te staan bij de oudere generatie. Onderling contact, iemand die je dierbaar is meenemen naar het theater: het zorgt bij iedereen voor een goed gevoel.

Inhoud programma

‘Grijs Gedraaid’ wordt geopend met muziek van Marcel van Veenendaal, die samen met orkest Kamerata Zuid eigen nummers, klassieke stukken en oudhollandse liedjes brengt. Daarna komen bezoekers al zittend in hun theaterstoel in beweging onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood. En zet hij de deur open voor onderling contact tussen jong en oud. Aan het einde van de voorstelling neemt Eva Durlacher van Gouden Boeken bezoekers mee op reis. Samen herinneringen ophalen aan muziek van toen. Na afloop is er in de foyer van het theater ruimte voor ontmoeting. Tussen bezoekers onderling, maar ook met lokale organisaties die zich inzetten en/of activiteiten aanbieden voor ouderen zoals Museum Villa Mondriaan en Cultuurcentrum Boogie Woogie.

Ticketverkoop
Een ticket kost 24,50 euro en is te vestellen via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, tel. 0543 – 519285.