WMT brengt A Midsummer Night’s Dream

WINTERSWIJK - Het Winterswijks Muziek Theater staat van 27 tot en met 30 oktober in Theater De Storm met een hernieuwde versie van hun Midzomernachtsdroom: MZN8D. ‘A Midsummer Night's Dream' is een romantische komedie van William Shakespeare, maar wordt zoals men dat van het WMT gewend is, in een geheel eigen jasje gestoken. De kaartverkoop via Theater De Storm is in volle gang.

MZN8D draait om de koning en koningin van de elfenwereld, die op een kruispunt in hun relatie staan. In een poging dit huwelijk te redden, raken zij onbedoeld het leven van vier jonge geliefden, die daardoor ernstig in de war raken. Deze Midzomernachtsdroom van het Winterswijks Muziek Theater staat bol van muziek, dans, humor en spektakel. De voorstelling neemt het publiek mee tussen droom en werkelijkheid, een sprookjesachtige reis die de personages maken in de wereld van feeën en elfen.
WMT pakt met MZN8D opnieuw uit, nadat zij de musical in 2016 al in het Steengroevetheater brachten. Met dit jaar nóg meer romantiek en verwarring, spectaculaire dans en nieuwe muziek. Van Backstreet Boys tot Nirvana en van Britney Spears tot Dolly Parton.
De kaartverkoop voor MZN8D is in volle gang en loopt via Theater De Storm: tel. 0543 - 519285 of online te bestellen via www.theaterdestorm.nl.