Avanti gaat door met Funkey trainingen

Hockey-trainingen voor kinderen van 4 en 5 jaar

WINTERSWIJK - De hockeysport is voor iedereen; jong en oud. Bij WMHC Avanti in Winterswijk is er een ruim aanbod aan lessen. Voor ieder wat wils. Volwassenen en jongeren kunnen recreatief hockeyen, maar ook meedoen aan competities en toernooien. Voor de 4- en 5-jarigen biedt de club trainingen aan. De kinderen trainen elke woensdag aan de hand van een programma van de KNHB genaamd Funkey. Het programma is er op gericht om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen.

Bij Avanti wordt dit programma van de hockeybond gecombineerd met eigen spelletjes en hockeyoefeningen. De trainingen worden tegelijk aangeboden met de training voor de jongste jeugd zodat kinderen van Funkey op enig moment ook makkelijk kunnen doorstromen naar de volgende groep.
Kinderen die interesse hebben in het Funkey-programma kunnen op woensdag 28 september zonder aanmelding via de website een keer meedoen of meekijken. De Funkey-training start op woensdag 28 september om 17.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur.

Anderen die hockey eens willen proberen, kunnen een proeftraining volgen bij WMHC Avanti. Aanmelding daarvoor kan via het aanmeldformulier (aanmelding als proeflid) op de website: www.wmhc-avanti.nl. Na aanmelding nemen we dan contact met je op om de eerste proeftraining in te plannen.