Kom der bi-j! in de Week tegen Eenzaamheid

WINTERSWIJK - In de week van 29 september tot en met 6 oktober (Week tegen eenzaamheid) houdt de werkgroep Eenzaamheid Winterswijk onder de noemer Kom der bi-j! enkele ontmoetingsactiviteiten. Wat staat in die week te gebeuren? Op 29 september is er de Ontmoetingsmiddag met een creatieve workshop, voor iedereen die nieuwe contacten, vrijwilligerswerk of een maatje zoekt of wil worden. Van 14 tot 17 uur in Boogie Woogie. Aanmelden is niet nodig.

Een dag later, 30 september is er in het Zonnebrinkcentrum van 14.00 uur tot 15.30 uur onder leiding van een gespreksleider een Up!-groepsgesprek over ‘Erbij horen’.
Up! is een organisatie die een nieuwe kijk op ouder worden in Nederland biedt. Het is de missie van Up! om zoveel mogelijk ouderen met elkaar in gesprek te brengen over belangrijke en zingevende thema’s die ertoe doen als je ouder wordt. UP! Organiseert door heel Nederland UP!-gesprekken rondom de thema’s Vriendschap en Erbij Horen. Wie er bij wil zijn, kan zich aanmelden bij Claudia Bosscher via 06-12721385.

’s Avonds is er van 19.30 tot 22.00 uur bij de jongereninloop bij ’t Kreil (Dingstraat 25) een speciale activiteit in het kader van Social Friday: Crazy 88. Jongeren gaan dan in teams aan de slag met 88 leuke opdrachten. Aanmelden bij Ersen Buz 06-12065118.

Zondag 2 oktober is er een ontmoetingsmiddag in hogere voetbalsferen. FC Trias nodigt iedereen uit voor leuke middag waarbij de wedstrijd van het eerste elftal het hoogtepunt moet worden. Je wordt ontvangen met een kopje koffie, aansluitend is er de wedstrijd en na afloop van de wedstrijd natuurlijk de gezellige voetbalpraat tijdens de derde helft. Iedereen is vanaf 13:30 uur van harte welkom. Alle voorwaarden voor een gezellige middag zijn aanwezig. Mocht vervoer een probleem zijn, meld je dan bij Léon ten Elshof van FC Trias e-mail vrijwilligerscommissietrias@gmail.com of bel met Claudia Bosscher tel nr. 06-12721385. Samen zorgen ze er voor dat iedereen aanwezig kan zijn.

Op woensdag 5 oktober vanaf 10.00 uur wordt, bij Boogie Woogie, de eerste verjaardag van de Ontmoetingstafel gevierd. Iedereen die, onder het genot van een kopje koffie, een leuke en gezellige ochtend wil, is welkom. Onder leiding van een gespreksleider wordt er over alle mogelijke onderwerpen van gedachten gewisseld. Serieuze onderwerpen, luchtige praatjes, maar ook persoonlijke verhalen.