brave honden na commando ‘af en blijf’. Foto: Wim Terwel

brave honden na commando ‘af en blijf’. Foto: Wim Terwel

Honden ook weer naar school

WINTERSWIJK - Na een heel warme zomer kunnen nu alle honden weer naar de Kynologenclub Winterswijk en Omstreken voor een passende cursus. 

De najaarscursussen zijn al weer begonnen, maar er zijn nog enkele plaatsen over. Men kan zich zich hiervoor nog steeds opgeven: de puppycursus voor puppy’s tot 6 maanden oud, de B-cursus en de behendigheidscursus op drie niveaus. Op alle werkdagavonden worden er cursussen gegeven; de woensdagavond is gereserveerd voor de behendigheidscursussen. De cursussen worden gegeven op het terrein aan Frerikshof 7 in Winterswijk (tegenover Jaspers). Alle groepen worden geleid door minimaal twee opgeleide instructeurs en bestaan uit maximaal 10 combinaties hond/begeleider.  De instructeurs zijn allemaal vrijwilligers van de vereniging met hart voor honden. Zij zijn ook altijd bereid uw vragen over gezondheid en opvoeding van de hond te beantwoorden. 

Op www.kcwinterswijk.nl staat informatie over de kosten en over hoe men zich aan kan melden voor een cursus. Info per mail opvragen via info@kcwinterswijk.nl.