Praot'n en preuven met jong WCL. Foto: PR
Praot'n en preuven met jong WCL. Foto: PR

‘Praot’n en preuven’ met Jong WCL

Algemeen

‘Praot’n en preuven’ met Jong WCL

WINTERSWIJK - Jong WCL (Winterswijks Cultuur Landschp) wil graag een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en het behoud van het buitengebied van Winterswijk. Dit doet deze enthousiaste groep Winterswijkse jongeren vooral door het organiseren van activiteiten waar het andere jongeren kennis laat maken met het buitengebied, het Winterswijks landschap en de mogelijkheden die er liggen. 

Ditmaal is het thema ‘Oogsten en Proosten’. Op al het lekkers en moois wat men kan oogsten uit de omgeving willen de leden samen met belangstellenden graag proosten. Van schapenmelk tot kaas, van zon of wind tot energie en van gerst tot bier. Kom het beleven op zaterdag 17 september! Tussen 14.00 uur en 16.00  is men welkom. Vanaf 16.00 uur gaan aanwezigen met streekproducten ‘praot’n en preuven’.

Hoewel Jong WCL zich richt op jongeren, is iedereen die zich ook nog maar een beetje ‘jong voelt’ van harte welkom. Wel moet men zich vooral aanmelden. Dat kan door het scannen van de QR code . Deelname is gratis. Locatie: Energiepark Ratum. Inloop met koffie en lokale koek vanaf 14.00 uur.

Afbeelding