Afbeelding
Badminton Nederland

Badmintonclub ’t Pluumke’67 weer aan de slag

WINTERSWIJK - Het badmintonseizoen kan weer gestart worden. ’t Pluumke’67 is al meer dan 60 jaar een begrip in Winterswijk op badmintongebied en het is nog steeds de gezellige en sportieve vereniging. Badminton is een van de meest intensieve zaalsporten waarbij alle spieren in het lichaam gebruikt en benut worden.

Vanaf woensdag 7 september is er weer de mogelijkheid om mee te komen doen, zowel vanaf 18.00 uur voor de jeugd, als wel vanaf 20.00 uur voor de senioren. Bij de senioren zal het eerste uur gespeeld worden volgens het label systeem. Hierbij worden alle spelers, ongeacht hun niveau, ingedeeld om badminton te spelen. Hierdoor ontstaat er al snel een sportief samenzijn waarbij niemand wordt uitgesloten om mee te doen en waarbij iedereen elkaar beter leert kennen.
Om de sport aantrekkelijker te maken voor beginners doet ’t Pluumke’67 mee met de landelijke actie 'Probeer Badminton Nu. Dit is de ideale kennismaking met badminton waarbij in 10 lessen de basisbeginselen van het badmintonspel bijgebracht worden in een groepje met enthousiaste mensen. Deze actie begint in oktober en alle informatie is te vinden op www.probeerbadminton.nu.