Jan Willem Meijer viert 40 jarig jubileum bij TTV SMD

WINTERSWIJK - Donderdag 1 september was Jan Willem Meijer 40 jaar lid van de tafeltennisvereniging SMD Winterswijk. Hiermee is hij een van de trouwste leden van de vereniging. 

Jan Willem is echt een clubmens en houdt ook echt van tradities. Dit is te zien aan hoeveel hij voor de vereniging heeft gedaan en nog steeds doet. Jan Willem heeft jarenlang in het bestuur gezeten als penningmeester en hij  was onder meer verantwoordelijk voor het onderhoud van de kantine en alles wat hierbij komt kijken. Destijds nog samen met oud-voorzitter en vader van Jan Willem, Tie Meijer.

Hiernaast is Jan Willem ook altijd actief geweest als jeugdwedstrijdbegeleider, al in de oude zaal aan de Jeugdkerkstraat.
Jan Willem is ook al jarenlang actief als competitiespeler. Hij staat bekend om zijn stalen zenuwen en zijn snelle contra spel. Dit is vooral te merken aan het feit dat als het er op aan komt Jan Willem vaak aan het langste eind trekt, dit is vooral te danken aan zijn slimme spel en dus ook zijn stalen zenuwen. Hierbij is hij ook echt een voorbeeld voor jeugdleden die vanuit de jeugdcompetitie doorstromen naar de seniorencompetitie.

Ook is Jan Willem al  jarenlang vaste teamgenoot van Coen Oteman in de tafeltenniscompetitie voor mensen met een fysieke beperking. Waar ze ook moeten spelen Jan Willem en Coen zijn altijd van de partij en hebben al diverse successen geboekt met zijn tweeën. Hierin kan iedereen zien dat Jan Willem een echte clubman is.

De tafeltennisvrienden van SMD Winterswijk bedanken Jan Willem voor zijn inzet en feliciteren hem met zijn jubileum.