Meer nachttreinen van Arriva tussen Arnhem en Winterswijk

WINTERSWIJK - Vanaf 10 september rijdt Arriva in de nachten van zaterdag op zondag met meer nachttreinen tussen Arnhem en Winterswijk. Zo speelt Arriva versneld in op het toegenomen aantal reizigers op de late zaterdagavond.

Het aantal treinreizigers is sinds het coronavirus weer toegenomen. Dat ziet Arriva ook terug in haar treinen die op zaterdagavond rijden tussen Arnhem en Winterswijk. Arriva gaat daarom voor deze reizigers meer treinen inzetten door de dienstregeling van de zaterdagnacht uit te breiden door ook na 21.00 uur op het gehele traject twee keer per uur te rijden.
Sinds december 2021 rijden er op de gehele zaterdag tot 21.00 uur al twee treinen per uur tussen Arnhem en Winterswijk. Vanaf 10 september komen er dus na 21.00 uur treinen bij. De dienstregeling wordt dan uitgebreid van één naar twee keer per uur tot de laatste trein vertrekt om 1.40 uur vanaf Arnhem Centraal. Daarnaast zal er ook om 01.08 uur een extra nachttrein rijden van Arnhem naar Winterswijk.
Arriva adviseert reizigers altijd voor meer informatie te kijken op www.arriva.nl/dienstregeling. De hele reis van deur tot deur, kan vooraf worden gepland en betaald via de glimble app van Arriva. (te downloaden via www.glimble.nl).