Meddose bevolking mag meedenken over kerk

MEDDO - In een flyer met de aansprekende kop: “Hoera, onze kerk is verkocht! Maar het blijft natuurlijk ‘onze’ kerk.” wordt de Meddose bevolking uitgenodigd om op dinsdag 6 september te komen praten over het nieuwe leven voor het gebouw en de mogelijkheden die dat schept voor het kerkdorp en de omgeving.

De nieuwe eigenaar Wim Annen wil graag kennismaken met de inwoners van Meddo, zijn verhaal vertellen met daarnaast zijn motivatie waaróm hij de kerk heeft gekocht. Hij is bij het toekomstig gebruik een uitgesproken voorstander van draagvlak binnen de dorpsgemeenschap.
Duidelijk is dat de Meddose bevolking samen de kar moet trekken om het gebouw een multifunctionele invulling te geven. Een groot deel van de avond is daarom ook ingeruimd om samen te praten over de nieuwe functies/activiteiten die de kerk moet krijgen. Welke oude functies kunnen behouden worden. De inwoners van Meddo worden opgeroepen om met ideeën en plannen te komen voor ‘onze’ kerk. Dat betreft ook de organisatorische invulling. Verder kan worden nagedacht onder welke nieuwe naam de kerk de toekomst ingaat.
De kennismakings- en ideeënavond op dinsdag 6 september wordt gehouden in de kerk aan de Geldereschweg en begint om 20 uur.