Welkom op de open dag bij dagbesteding Mini Manna

Algemeen

Welkom op de open dag bij dagbesteding Mini Manna

WINTERSWIJK - Op vrijdag 8 juli van 14.00 tot 17.00 uur is er bij de dagbesteding van Stichting Mini Manna aan de Ratumsestraat 16 in Winterswijk een open dag. Iedereen is welkom om de sfeer te komen proeven, deelnemers en medewerkers te ontmoeten of zelf aan de slag te gaan met een activiteit.

Op de dagbesteding gebeurt van alles. Een greep uit de mogelijkheden die nu geboden worden: nieuwe dingen ontwerpen of maken, meubels opknappen die bij de kringloop binnen komen. Elektrische of elektronische apparaten testen, voor ze de kringloopwinkel in gaan. Daarnaast kunnen producten uit de kringloop op vaak kunstzinnige wijze gepimpt worden. Er is ruimte om te tekenen, schilderen, handwerken.
Wie zelf een creatief plan heeft kan in samenwerking met de activiteitenbegeleiders aan de slag. Er wordt een plan gemaakt.

In de eigen kringloopwinkel en supermarkt kunnen deelnemers meewerken, ook in combinatie met vrijwilligerswerk. Men kan dus écht stappen zetten naar (vrijwilligers)werk. Vaardigheden aanleren, ervaring opdoen, omgaan met collega’s en dagstructuur aanleren. Gaat het toch even wat minder dan kan men weer terugvallen op de beschutting van de dagbesteding.

“Ik ben hier graag zodat ik niet hele dagen thuis hoef te zitten. Ik wil graag bezig zijn. Het voelt als een grote familie, ik kan mezelf zijn, er is een positieve flow en geen dag is hetzelfde”, laat een van de deelnemers weten.

Charlotte de Jong, oprichter en teamleider zorg: “In onze dagbesteding sluiten we aan bij de wensen en mogelijkheden van onze deelnemers. Iedereen heeft kwaliteiten die uitgebouwd kunnen worden en we leren er ván en mét elkaar.
De komende tijd gaan we meer persoonlijke begeleiding aanbieden, zodat we deelnemers ook in hun thuissituatie kunnen ondersteunen. Met de vestigingen in Doetinchem, Ulft, Winterswijk én onze winkel [S]MAAK eveneens in Doetinchem zijn we regionaal actief en betrokken.”

De dagbesteding in Winterswijk is op werkdagen van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9 tot 16 uur. Om deel te nemen heeft men een indicatie nodig of persoonsgebonden budget (pgb).

Vraag gerust naar de mogelijkheden op de open dag op 8 juli óf app, sms of bel met Charlotte op 06 - 559 00 955, of mail naar charlotte@minimanna.nl.