Släpstick. Foto: Ido Reinhold
Släpstick. Foto: Ido Reinhold IPO REINHOLD

Släpstick brengt een ode stomme film in Theater De Storm

Cultuur

WINTERSWJK - De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van Släpstick brengen een schitterende ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En dat doen ze magistraal. In hun jubileumvoorstelling The Roaring Twenties bewijzen ze dat slapstick niet voorspelbaar hoeft te zijn. De recensies zijn grandioos. Deze met vijf sterren bekroonde voorstelling is 9 juni te zien in Theater De Storm. 

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband: een aantal jongens die elkaar kenden van het conservatorium met gevoel voor humor en zin in muzikale avonturen. Dit seizoen beleven ze hun 25-jarig jubileum. De voorstelling heeft daarom de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20.

Dus: doe feestkleding aan en betreed de rode loper. The Roaring Twenties komt naar Theater De Storm. Donderdag 9 juni, aanvang 20.15 uur, tickets kosten 25 euro per stuk en zijn te koop via www.theaterdestorm.nl of telefonisch via 0543-519285 (dinsdag tot en met vrijdag tussen 10 en 13 uur).