Run & Ride voor de Roparun. Foto: PR
Run & Ride voor de Roparun. Foto: PR

Run & Ride voor de Roparun

WINTERSWIJK - Omdat de Roparun tot doel heeft om initiatieven te ondersteunen voor mensen die getroffen zijn door kanker, zamelt het team 100% Running Winterswijk geld in. Dit doen ze deels door sponsoractiviteiten. 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Dit is het motto van de Roparun, een run waaraan het team 100%runningwinterswijk alweer voor de zesde keer deelneemt. Van 4 tot en met 6 juni doet het team mee aan de non-stopestafetteloop van ruim 520 kilometer. Deze sportieve uitdaging wordt door vele bedrijven, vrienden en familie gesponsord. Daarnaast organiseren de teamleden een aantal activiteiten. De opbrengsten zijn voor de Roparun. Extra bijzonder is dat dit jaar de lopers - door aanpassingen vanwege corona - door Winterswijk komen. Op 4 juni passeren vanaf 16.00 uur 's middags 130 teams het Bevrijdingspark.

Run & Ride
Op zondag 22 mei organiseren de teamleden, samen met de Hippische Vereniging Winterswijk, voor de tweede keer een Ride & Run in het prachtige Winterswijkse buitengebied. Voor ruiter, paard, menner en hardloper staat het plezier voorop. Men mag ook als individu opgeven en dan kijkt de organisatie of ze een team kunnen samenstellen. Start 10 uur bij HVW, manege Steengroeveweg 30, Winterswijk; Voor wie: team = ruiter/hardloper of menner/hardloper; afstanden zijn 6, 10 of 16 km; kosten: 20 euro per team, overmaken bij inschrijving. Info en Inschrijven: rideandrunwinterswijk@gmail.com.