Het kampioensteam van HCW. Foto: PR HCW

HCW D-Jeugd kampioen

Sport

WINTERSWIJK- Afgelopen zaterdag speelde de D-Jeugd van Handbalclub Winterswijk hun laatste wedstrijd tegen Udi’96 uit Arnhem. Eerder in de competitie was de voorsprong al zo groot, dat het kampioenschap zeker was. Onder veel publieke belangstelling en een versierde sporthal begon de thuiswedstrijd.

De verdediging stond vanaf de eerste seconde als een huis. Udi’96 had moeite om er doorheen te komen en in de aanval was dat voor de jongens en meiden van HCW vaak geen probleem. Al snel stond het 4-0 in de wedstrijd. Het spel werd verder doorgezet en ook in de tweede helft verliep de wedstrijd goed voor HCW. Na 40 minuten handbal spelen klonk het eindsignaal en was de eindstand 16-5. Het feest kon beginnen. Even snel een foto in het goal samen met de sponsor en door naar het publiek om ze te bedanken voor hun steun en komst.

Snel douchen en hup, naar de kantine waar Bea en Hans Koppelman gezorgd hebben voor de nodige lekkernijen.

Het is een bijzonder seizoen geweest voor alle teams bij HCW. Wel wedstrijden, geen wedstrijden, wel trainen, geen trainingen... Corona zorgde voor een verlengde competitie, maar ondanks dat, heeft de HCW D-Jeugd bijna alle wedstrijden weten te winnen. Extra bijzonder is het, omdat dit seizoen deze samenstelling van de HCW D-Jeugd voor het laatst is. De meiden gaan door naar de C-Jeugd Meiden en de jongens gaan door naar C-Jeugd Jongens. Ze spelen volgende competitie niet meer gemengd. Des te leuker is het om het seizoen zo samen af te sluiten.
Merendeel van de teams speelde zaterdag hun laatste wedstrijd. De uitslagen en standen zijn wisselend en na te lezen op www.hcw.nl