Winterswijkse Avond-4-daagse

Maatschappij

WINTERSWIJK - In de week van 30 mei tot en met 3 juni wordt de 71ste avond-4-daagse in Winterswijk gehouden. Groepen hebben zich al kunnen aanmelden en de individuele wandelaars kunnen zich ook inschrijven. Dat kan op woensdag 25 mei (19.00-20.00) en maandag 30 mei (van 17.30- 20.00 uur), op het sportcomplex van FC Winterswijk, Jaspersweg 5, Winterswijk. Ook kan men zich opgeven op de wandelavonden zelf van 17.30 tot 18.30 uur, ook voor dagkaarten. 

Er zijn drie afstanden uitgezet: van dinsdag tot en met vrijdag 5 km en 10 km en van maandag tot en met donderdag 15 km. De 15 km routes zijn afwijkend van de overige routes en gaan door het fraaie buitengebied van Winterswijk.

Daarnaast wordt er woensdag 1 juni de Kruideniersroute (ca 2 km) uitgezet. Deze route is speciaal bedoeld voor hele jonge wandelaars (met hun ouders) om de sfeer van de vierdaagse te kunnen proeven. Er zijn op de route leuke opdrachten. Ook voor ouderen, goed of slecht ter been, is deze wandeling heel goed te doen, want de route is rollator en rolstoel-proof!! Aanmelden hiervoor op 1 juni. Voor een uitgebreid overzicht van starttijden en inschrijfgeld: www.fcwinterswijk.nl/informatie/avond-4-daagse.aspx

Parkeren
Omdat in wijk de Pas een grote renovatie gaande is, zijn de parkeerplaatsen voor auto’s zeer beperkt: alleen achter het zwembad is er ruimte, niet op de parkeerplaats voor het hoofdgebouw van Fc Winterswijk aan de Jaspersweg.
Deelnemers en ‘halers/brengers’ worden verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen en zo effectief mogelijk te stallen op de aangewezen fietsstallingen.

Parkeerhulpen gevraagd
Om een en ander zo soepel mogelijk te laten verlopen kan de organisatie nog wel een aantal parkeerhulpen gebruiken. Dagelijks van ca 17.30 uur, als de eerste deelnemers beginnen te komen, tot ca 18.45 uur, als iedereen onderweg is. Wie wil helpen, kan een mail sturen aan avond4daagse@fcwinterswijk.nl.