Duurzame huizenroute Winterswijk krijgt vervolg

Algemeen

WINTERSWIJK - Energietafel Winterswijk houdt ook deze maand weer de Duurzame Huizenroutes Winterswijk. Belangstellenden kunnen deelnemen op de volgende zaterdagen: 28 mei, 11 juni en 25 juni (van 10 tot 13.00 uur).

Tot nu toe zijn deelnemers vooral benieuwd naar de werking en ervaring van verschillende soorten warmtepompen en minimaliseren van het energieverbruik door onder andere isolatie. Dat laten de bewoners van de verschillende locaties zien. Deelnemers waren erg tevreden over de variatie in de bezochte huizen.
Tijdens de duurzame huizenroutes in Winterswijk worden twee of meer duurzame woningen in en om Winterswijk bezocht door kleine groepen. Mensen kunnen zich vooraf opgeven.

Deelnemers gaan met eigen vervoer. De route wordt begeleid door een energiecoach van Agem Energieloket die deelnemers kan voorzien van uitgebreide informatie en tips over energiebesparing en energievoorzieningen. De verduurzaamde huizenbewoners zullen als ervaringsdeskundigen uitleg en een rondleiding in hun woning geven.

Aanmelden kan via:duurzaam@winterswijk.nl. Met vragen kan men bellen naar tel. 0543-543100.Kijk voor meer op: www.duurzaamwinterswijk.nl/huizenroute.