Ontdek carrièrekansen in de Achterhoek bij de Talententuin

REGIO - Dat er genoeg interessante carrièrekansen voor jongeren in de Achterhoek te vinden zijn, dat is 13 mei (tussen 11 en 17 uur) te zien bij de Talententuin. In de SSP-hal op het DRU Industriepark presenteren meer dan 100 Achterhoekse werkgevers zich aan jongeren uit de Achterhoek en omliggende regio’s. Bedrijven pakken groots uit en nemen diverse producten, gadgets en innovaties mee. 

Door de bedrijven op de Talententuin te presenteren, wil de organisatie jong talent in de regio houden. Voor een gave (afstudeer)stage of startersfunctie hoeft iemand niet naar het westen. De Talententuin is dé plek om in één middag te ontdekken welke carrièrekansen in de Achterhoek.  

Programma 
Daarnaast zijn er op de Talententuin inspirerende masterclasses en workshops te vinden.
Niels Willems, de oprichter van Brekr, neemt belangstellenden mee in zijn ondernemersverhaal over de ontwikkeling en het succes van deze Achterhoekse elektrische brommer.

Ewout Genemans is talentvol televisiemaker en bekend van de spraakmakende Bureau-reeks en Verslaafd. Voor zijn programma's gaat hij letterlijk en figuurlijk de grenzen over. Zo slaapt hij in de meest enge gevangenissen over de hele wereld en volgt hij jongeren met verslavingen, gedrags- en of psychische problemen. Welke lessen heeft hij hier voor zichzelf uitgehaald? Hij deelt ze met aanwezigen tijdens zijn masterclass.

Volg workshops met thema's als Crypto, LinkedIn, Personal Branding, Creative design thinking en nog veel meer.
Wie op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie, de Achterhoek heeft het allemaal.
Entree is gratis. Reserveer een e-ticket via www.talententuinachterhoek.nl.