Heren 1 stopt na 40 jaar met de herencompetitie. Foto: PR MEVO
Heren 1 stopt na 40 jaar met de herencompetitie. Foto: PR MEVO

Na 40 jaar geen heren competitie meer voor volleybalvereniging MEVO

Sport

WINTERSWIJK - MEVO Heren 1 heeft donderdag 21 april de laatste competitiewedstrijd gespeeld. Sinds de oprichting van volleybalvereniging MEVO, nu 40 jaar geleden, komt er een einde aan deelname van een herenteam in competitie verband. 

In de laatste wedstrijd namen de mannen het op tegen Kerkemeijer Gemini Heren 3, een bekende tegenstander, waar al flink wat jaren tegen werd gespeeld in de 3de klasse. De zaal was deze keer goed gevuld met toeschouwers en de heren haalden alles uit de kast om deze laatste wedstrijd te winnen. En dat lukte. De wedstrijd werd gewonnen met 4-0 (25-9, 25-21, 25-20, 25-19).
In de vierde set werd er, tijdens een time out, door de partners van deze sportieve spelers, een t-shirt aangeboden met op de achterkant de bedrukking: ‘OLD STARS MEVO’. Na afloop van de wedstrijd zijn de heren nog in het zonnetje gezet door het bestuur en dames 1 van de competitie. Vanaf volgend seizoen gaan deze heren verder als recreanten en gaan ze in de lettercompetitie starten.

Heren die graag willen volleyballen zijn welkom om bij dit sportieve team aan te sluiten. Er wordt getraind op donderdagavond van 21.00 tot 22.30 uur. Voor meer info: 06-24271689.