Afbeelding

De jeugd van Meddo maakt kennis met instrumenten van Sint Jan

Muziek

MEDDO - Op dinsdag 19 april werd er door basisschool ’t Kempen in samenwerking met Muziekvereniging Sint Jan Meddo een instrumentencircuit gehouden voor alle leerlingen van de school. De leerlingen kregen uitleg over de verschillende muziekinstrumenten en het slagwerk. Ook mochten de kinderen de verschillende instrumenten testen onder begeleiding van enthousiaste muzikanten van Sint Jan. Voor de leerlingen viel het niet altijd mee om geluid uit het instrument te krijgen, maar er werd enthousiast geprobeerd een toontje te blazen en een tromgeroffel te laten horen.

Naar aanleiding van dit instrumentencircuit worden er door Sint Jan 4 gratis lessen voor leerlingen van de groepen 4 t/m 8 georganiseerd. Deze lessen worden gegeven op 10, 24, 31 mei en 7 juni van 18.00 tot 19.00 uur in ‘t Beitelhöfke. Deze lessen staan o.l.v. muziekdocent Dorien Jansen Venneboer. Mocht er leerlingen geïnteresseerd zijn, of als iemand meer informatie wil over de vereniging, dan kan men contact opnemen met Sint Jan op het emailadres info@sintjan.net.
Kinderen die niet op ‘t Kempen zitten, maar wel willen deelnemen, zijn van harte welkom. Neem dan contact op via het mailadres. Ook volwassenen die muziek willen maken zijn welkom. Mail naar info@sintjan.net voor de mogelijkheden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding