Bronzen kikker. Foto: Hendriks Fotografie
Bronzen kikker. Foto: Hendriks Fotografie HENDRIKS FOTOGRAFIE NE6H

Helma Lammers exposeert bij Gastgalerij Ankomm’n

Cultuur

WINTERSWIJK - Helma Lammers exposeert bij Gastgalerij Ankomm’n. De expositie loopt tot en met maandag 23 mei. Helma is zelf aanwezig op zondagen 1, 8 en 22 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Helma is geboren in Winterswijk (1952) en op haar 18e vertrokken voor de studie naar Groningen. Na haar studie bestond haar professionele loopbaan onder andere uit creatieve begeleiding in psychiatrie en was ze docent beeldende vakken. Inmiddels is ze in Winterswijk terug en rondde ze haar carrière af in de ambulante psychiatrische zorg. Nu is er voldoende ruimte en tijd om voortvarend en gedreven met haar eigen creatieve kwaliteiten te werken. Afgelopen jaren werkte Helma hard aan haar schilderijen en beelden, in brons gegoten en uit steen ‘vrij gemaakt’. Helma gunt belangstellenden nu graag haar vrije werk, waarin beweging en natuur de inspiratie vormen. 

Gastgalerij Ankomm’n is te vinden aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Openingstijden: vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 10.00 uur- 17.00 uur.  


www.ankommn.nl

lammershelma@gmail.com