Demonstratie
Vibrion steunveren

ZIEUWENT -  Op donderdag 28 april vindt er bij Schoenen en Sporthuis Ten Bras te Zieuwent een demonstratie plaats van de Vibrion steunveer. Deze revolutionaire steunzool past in bijna iedere schoen, ook de modieuze. Door een uniek, wereldwijd gepatenteerd verend systeem, is 90 tot 95 procent van de dragers daadwerkelijk geholpen. De steunveren worden in Nederland al meer dan dertig jaar verkocht.

De Vibrion Veer is in tegenstelling tot normale steunzolen niet statisch, maar verend. De veer corrigeert de voet naar de normale stand, maar doet daarnaast nog een aantal andere dingen. De drager zal namelijk ervaren dat de Vibrion veer tijdens het lopen gaat meeveren. Die vering zorgt nl. ook voor een drietal belangrijke punten. 

Activeren bloedsomloop
Door het activeren van de bloedsomloop worden koude voeten voorkomen en vochtopeenhopingen in voeten en enkels beter afgevoerd.

Vrijmaken van zenuwblokkades
Veel mensen hebben last van tintelingen, steekjes, dof of dood gevoel in de voet of tenen. Door het vrijmaken van de zenuwbanen kunnen dit soort klachten probleemloos opgelost worden.

Activeren voetspieren
Meer dan 70 procent van alle voetklachten wordt veroorzaakt door het doorzakken van de holte of de voorvoet. Hier zijn meerdere oorzaken voor, maar de belangrijkste is het verslappen van de voetspieren waardoor de voet doorzakt. Hierdoor komt de voet in de verkeerde stand, wat veel uiteenlopende klachten kan veroorzaken, van in de voet tot in het gehele lichaam. Doordat de voet in de juiste stand geplaatst wordt en daarbij de voetspieren weer geactiveerd worden, wordt tijdens het lopen de correctie veel gemakkelijker opgenomen door de voet. Onverschillig of men slechts af en toe problemen met het lopen heeft.

Pijnlijk brandende voeten, vermoeide benen of geen uithoudingsvermogen bij staan of lopen, of geplaagd worden door echte voetproblemen, zoals een knikvoet, spreidvoet, platvoet, holvoet of hallux valgus: de Vibrion-veer zorgt ervoor dat mensen weer dagelijks elastisch verend, zonder vermoeidheid of pijnlijke voeten, op natuurlijke wijze kunnen lopen. Ook bij rug-, knie-, heup-, nek- of hoofdpijnklachten kan de Vibrion-veer uitkomst bieden.

Ten Bras nodigt belangstellenden graag uit op de zittingsdag op donderdag 28 april, voor vrijblijvende informatie. Het is aan te bevelen vooraf een afspraak te maken, zeker in deze tijd (zie advertentie elders).


www.fussgold.nl