Nardy Ros. Foto: PR
Nardy Ros. Foto: PR

Jong WCL stelt zich voor

WINTERSWIJK - De komende weken stellen de leden van Jong WCL (Waardevol Cultuur Landschap) zich voor. Jongeren (15 tot 35) die ook mee willen denken over de toekomst van het Winterswijkse buitengebied kunnen zich aanmelden via jongwcl@gmail.com.

Wie ben je?
Mijn naam is Nardy Ros

Hoe oud ben je?
25 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk op de R&D afdeling van Nedap Livestock Management. Een heel afwisselende baan over innovaties en technische ontwikkelingen in de veehouderij.

Wat zijn je hobby’s?
In mijn vrije tijd ga ik graag een potje tennissen of een rondje maken door de natuur. Ik houd van tuinieren en lekker eten koken. Ook ben ik actief bij een aantal lokale verenigingen.

Wat wil je bijdragen bij Jong WCL?
Het is belangrijk dat jongeren kunnen meedenken over lopende en toekomstige uitdagingen. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen kun je heel ver komen en soms moet je ook gewoon eens wat uitproberen. Wees innovatief!

Waar kijk je het meest naar uit bij Jong WCL?
Ik hoop dat we allerlei activiteiten en projecten kunnen doen waarbij steeds meer Winterswijkse jongeren betrokken raken. Zo kunnen we allemaal ons netwerk vergroten, samen dingen voor elkaar krijgen en beseffen hoe mooi het is om hier in Winterswijk te kunnen leven.