Jacobskerk open voor corona vaccinatie door GGD

Algemeen

Afspraak maken is niet nodig

WINTERSWIJK - GGD Noord- en Oost-Gelderland komt zaterdag 18 december naar Winterswijk om inwoners te informeren over het vaccineren tegen het coronavirus en men kan zich desgewenst meteen laten vaccineren.

Winterswijkers die zich willen laten vaccineren kunnen op zaterdag 18 december van 9.00 tot 17.00 uur terecht in de Jacobskerk, Markt 2. De locatie is ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken. Vaccinatie is mogelijk voor eerste én tweede prik. Let erop dat er 3 weken (21 dagen) tussen de eerste en tweede prik zitten. De interval voor Moderna is 4 weken (28 dagen).

Geen boosterprik 
Deze pop-up locatie biedt geen mogelijkheid voor het vaccineren van de boosterprik.

Geen afspraak nodig
Voor vaccinatie op 18 december het niet nodig een afspraak te maken. Wel moeten inwoners een geldig ID-bewijs meenemen. Er wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Binnen de vaccinatielocaties is het dragen van een mondneusmasker verplicht.

Meer weten? 
Uitgebreide informatie over vaccinaties kan men vinden op www.ggdnog.nl/corona/coronavaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio