Jinte Bras. Foto: PR
Jinte Bras. Foto: PR

Jong WCL stelt zich voor

WINTERSWIJK - De komende weken stellen de leden van Jong WCL (Waardevol Cultuur Landschap) zich voor. Jongeren (15 tot 35) die ook mee willen denken over de toekomst van het Winterswijkse buitengebied kunnen zich aanmelden via jongwcl@gmail.com..

Wie ben je?
Mijn naam is Jinte Bras.

Hoe oud ben je?
20 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Op dit moment ben ik woonachtig in Zwolle voor mijn studie Human Resource Management aan hogeschool Windesheim.

Wat zijn je hobby’s?
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om actief bezig te zijn op verschillende manieren, maar ook houd ik van een lekker en gezellig drankje. Daarnaast ben ik ook betrokken bij verschillende verenigingen.

Wat wil je bijdragen bij Jong WCL?
Ik hoop met mijn bijdrage bij Jong WCL mensen te laten zien hoe mooi het buitengebied van Winterswijk is. Hoeveel mooie verhalen er zijn en hoeveel er eigenlijk nog mogelijk is. Jongeren zijn de toekomst dus onze stem laten horen is erg belangrijk. Zodat we met jong en met oud kunnen blijven genieten van het mooie buitengebied.

Waar kijk je het meest naar uit bij Jong WCL?
Ik kijk er naar uit om een nuttige bijdrage te leveren aan deze groep. Mooie verhalen te ontdekken, leuke activiteiten te organiseren en vooral zelf te leren wat er allemaal nog mogelijk is. En daarin ook mijn stem te laten horen. Ik hoop met een frisse blik en mijn enthousiasme open te staan voor tradities maar ook de mogelijkheden van de 21e eeuw te kunnen toepassen.

Kim Scholten. Foto: PR
Thijs Huls. Foto: PR