Buiten Actief. Foto: PR

Buiten Actief. Foto: PR

Buiten Actief voor senioren

Algemeen

Buiten Actief voor senioren op maandag-, en donderdagochtend

Bewegen onder begeleiding van buurt-sportcoach

WINTERSWIJK - In de vroege ochtend is buurtsportcoach Marlis al volop in beweging. Zij bereidt zich voor op het beweegmoment voor senioren. Iedereen kan hier aan deelnemen en dat houdt deelnemers fit.

Iedere maandag- en donderdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur verzorgt Actief Winterswijk bij FC Trias en bij FC Winterswijk sportieve activiteiten voor senioren. Het is een afwisselend programma, waarbij men kan deelnemen aan wandelen in combinatie met oefeningen gericht op kracht en lenigheid. Op locatie biedt Marlis persoonlijke begeleiding tijdens de fysieke oefeningen, met of zonder materialen. Er zijn dus voldoende uitdagingen, voor elk niveau. Cliƫnten van Zozijn en Estinea, die vanuit de dagbesteding tijdens deze dagen ook aanwezig zijn, verzorgen na afloop voor alle deelnemers koffie en thee. Zo kan iedereen nog even napraten, want het sociaal contact is ook een belangrijk onderdeel.

Ook is het mogelijk voor senioren deel te nemen aan Walking Sports. Op dit moment neemt er een groep van ruim 20 deelnemers deel aan voetbal en is het Walking handbal in ontwikkeling. Het is zeer laagdrempelig en vooral gericht op sociaal contact tijdens het sporten.

Aanmelden en informatie via www.actiefwinterswijk.nl of mail naar actief@winterswijk.nl en telefonisch contact opnemen met de beweegmakelaar(s) kan ook: 0623792529 / 0610501916.