Restauratie van oude- en antiek meubelen, ook in- en verkoop. Gebr. Ormel, 0315-329 123 of 06-1320 7543. www.antiekdedriezuilen.com.

Vacature interieurverzorger (m/v)Bij de PGW komt een plekje vrij voor een interieurverzorger m/v.Krijgt u een positief gevoel als 'de boel weer blinkt' en is het geen probleem om op vrijdagochtend aanwezig te zijn om samen de Zonnebrinkkerk en de ruimtes in het Zonnebrink Centrum weer tip-top te krijgen? Aarzel dan niet en neem contact op met de kosters Anita Visser of Hanneke Hoitink. Zij geven graag nadere informatie over de werkzaamheden. Per mail: kosters@pgwinterswijk.nl of per telefoon: 06 - 23 53 05 08.Om even compleet te zijn: wij verwachten van de nieuwe medewerk(st)er de bereidheid om, als het noodzakelijk is, ook op andere tijdstippen te assisteren bij diverse werkzaamheden. Te denken valt dan aan het gastvrouw (of man) zijn in ons Zonnebrink Centrum.



GOUD en OUDE MUNTEN. T.k.gevr: ( oude) gouden sieraden, gouden tientjes, Krugerranden e.a. gouden en zilv.munten, muntenverzamelingen etc.  Kevelam Garderen 0577-461955 lid NVMH