Achterhoekse maakindustrie te zien op landelijke televisie

Broekhout uit Aalten op
RTL Z

ACHTERHOEK - In de special over ‘Hout & Techniek’ op RTL Z van 18 september om 17.00 (herhaling op 21, 23 en 24 september) is een van de vele mooie maakbedrijven van de Achterhoek te zien. In het programma ‘How it’s done’ zal een inkijkje worden gegeven over waar Broekhout voor staat en hoe de producten tot stand komen.

Sinds 1974 is Broekhout gevestigd in Aalten, en vandaag de dag werken de vakmeesters in een geavanceerde timmerfabriek, voor de mooiste trappen, kozijnen en prefab elementen. Broekhout is gevraagd voor deze special door haar duurzame groeiplannen, allround aanbod van de productiefaciliteit voor houten bouwdelen en als leerbedrijf voor aanstormend talent in de houttechniek. Waar komt de passie voor hout vandaan, hoe maken we de productieketen duurzaam, en hoe komt een maatwerk product tot stand? Het komt allemaal aan bod. Kortom, een mooie inkijk in de bedrijfsvoering van een van de prachtige maakbedrijven die de Achterhoek rijk is, op RTL Z.

Binnenkort ook een interview met ondernemer Wijnand Heijnen over Broekhout B.V. en de toekomstplannen in de Achterhoek Vacaturekrant, een bijlage die in week 42 bij deze krant verschijnt. Hij zal daarin vertellen over een duurzame toekomst voor de bouw, uitbreidingsplannen en het aantrekken en vasthouden van vaktalent.